PARIKRAMA NGLANTIK MIWAH NGAMBIL SUMPAH/JANJI BPD ANTAR WAKTU DESA TIRTASARI

admin_tirtasari 27 Juni 2024 18:55:50 WITA

TIRTASARI, WRESPATI 27 JUNI 2024

Parikrama Nglantik miwah Ngambil Sumpah/Janji BPD Antar Waktu Desa Tirtasari masa ayahan 2019-2025 sane kalaksanayang ring rahina Wraspati, 27 Juni 2024 magenah ring Gedung Serba Guna Desa Tirtasari.
Parikrama puniki karauhin olih Bapak Camat Banjar rauhing staf, Perbekel Tirtasari rauhing angga perangkat desa, Manggala BPD Tirtasari rauhing anggota, miwah tokoh krama Desa Tirtasari.

Ring galah becik puniki, Bapak Camat Banjar, I Made Mardika, SE., atas nama Bupati Buleleng nglantik miwah ngambil sumpah/janji Antar Waktu BPD Desa Tirtasari taler ngresmiang Putu Santika pinaka BPD Antar Waktu Desa Tirtasari masa ayahan 2019-2025.

Sajeroning daging sambrama wacana Camat Banjar ngucapang rahajeng miwah ngicen pawarah-warah mangda prasida nglansanayang tugas sane becik manut swadarmannyane. Parikrama puniki sampun mamargi antar kantos puput.

Komentar atas PARIKRAMA NGLANTIK MIWAH NGAMBIL SUMPAH/JANJI BPD ANTAR WAKTU DESA TIRTASARI